Zásady korektného boja

1. Útoky na hrady sú prípustné podľa aktuálneho denného turnaja pre hráča - ak je turnaj proti divochom, na hrady sa neútočí, regeneruje sa.
2. Na hrady s menej ako 300 000 útočnej sily sa neútočí - hráč stále regeneruje.
3. Hodinové útoky, t.j. opakujúce sa útoky od jedného hráča po uplynutí systémovej ochrany sú neprípustné.
Takýto útočník sa ocitne na "čiernej listine" a bude sa môcť vypalovať bez obmedzení 1 deň. Aliancia by mu nemala pomáhať sa brániť.
4. Hráči, ktorí budú vypisovať, osočovať, nadávať, vyhrážať sa, alebo iným spôsobom sa správať neslušne, budú potrestaný ocitnutím sa na vyššie spomenutej "čiernej listine".

Upresnenie:
5.1 Hrdinovia mimo hradov sú na všetkých svetoch napadnuteľní podľa ľubovôle.
5.2 Sťažnosti na porušovanie pravidiel budú riešené jedine v prípade, ak sa doloží screenshot, alebo video problému, z ktorého bude zrejmé, že došlo k porušeniu dohody. Toto sa týka obzvlášť neslušného správania hráča. Podnety bez dôkazov sa nebudú riešiť vôbec.
5.3 Toto je dohoda na úrovni hráčov - nie systémová. Je iba na vôli hráčov a aliancii, či ju budú akceptovať, alebo nie. Oba prípady majú svoje výhody, ale aj nevýhody.
5.4 Pri útočení na hrad sa ráta počet útočnej sily pri začatí útoku, nie na konci. Ujsť vojakmi z hradu, ktorý je napadnutý, nie je proti pravidlám - je však potom zbytočné sa dožadovať dodržiavania pravidla číslo 2, ak na začiatku útoku bolo v hrade viac ako 300 000 útočnej(obrannej) sily.

Pozn.:
Táto dohoda sa nevzťahuje na hráčov, ktorí sú platiaci - nakupujú vojakov, presúvajú vojakov alebo liečia vojakov za drahokamy. Títo hráči nepotrebujú regenerovať a teda sa na nich nevzťahuje táto dohoda v žiadnom bode.

0 komentárov:

Zverejnenie komentára